جدیرترین اخبار :
  • تجلیل از ۱۶۰ کارگر نمونه منطقه آزاد چابهار
  • دیدار رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار با مدیر عامل شرکت سپاد خراسان
  • سر آغازی برای پایه گذاری و هم افزایی فعالان اقتصادی شرق کشور
  • معرفی چابهار؛ بهشت سرمایه گذاری و گردشگری، در سطح ملی و بین‌المللی با همکاری ایران پرس
  • انتصاب در سازمان منطقه آزاد چابهار

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :2754
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل