جدیدترین اخبار :
  • چابهار، قطب تولید و صادرات دریامحور؛ توسعه صنایع و مزیت‌های لجستیکی
  • برنامه‌هایی در جهت توسعه تعاملات تجاری با اوراسیا | چابهار، کانون جدید سرمایه‌گذاری در ایران
  • گام بلند نخستین تولیدکننده فریم عینک ایران در مسیر خودکفایی
  • مرز ریمدان نقطه اتصال اروپا، ترکیه و ایران به پاکستان و چین
  • تأکید بر گسترش همکاری ایران و ترکیه در بخش مناطق آزاد

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :3006
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل