جدیدترین اخبار :
  • راهیابی «امروز درختی خواهم شد» به جشنواره عمان
  • وزیر اقتصاد: طرح نوسازی گمرک از منطقه آزاد چابهار بصورت پایلوت آغاز می‌شود
  • طرح جامع پایانه مرزی ریمدان پیشران توسعه تجارت و ترانزیت جنوب شرق کشور می‌شود
  • دیدار وزیر صنعت و تجارت افغانستان با همتای هندی/ استفاده مؤثر از بندر چابهار و راه‌اندازی خطوط منظم کشتیرانی در چابهار
  • امضای قرارداد ۹۰ میلیون دلاری ترانزیت کالای افغانستان از طریق بنادر ایران

راه‌اندازی روش اندازه‌گیری هیستامین صنعت کنسرو ماهی در آزمایشگاه غذا و داروی منطقه آزاد چابهار

اخبار سازمان | تاریخ خبر : 97/03/22 | تعداد بازید :3257
مدیر غذا، دارو و سلامت منطقه آزاد چابهار، گفت: به‌منظور ارتقاء سطح خدمات به تولیدکنندگان صنعت کنسرو ماهی روش اندازه‌گیری هیستامین در آزمایشگاه غذا و دارو و تجهیزات پزشکی سازمان راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد چابهار"سعید علی بزرگ‌زاده"افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیل شهرستان چابهار درزمینهٔ صنایع شیلاتی و اهمیت بررسی میزان هیستامین در آبزیان و فرآورده‌های آن‌که سبب ایجاد حساسیت در مصرف‌کننده می‌شود.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل